19 Eylül 2012 Çarşamba

Hollanda Tatili

     Gectigimiz ay abimlerle beraber kisa bir tatil yapalim dedik.Bu yil islerinin yogunlugu nedeniyle abimler tatile cikamamislardi,bize de biri kisa olmak üzere iki Türkiye tatili yetmeyince solugu yakin ama müthis bir yerde aldik.Hollanda Port Zelande´de.
     Ayni yere bizim ikinci gidisimizdi ama bin kerede olsa giderim diyebilecegim bir yer.Ilkinde henüz oglus yoktu,kurban bayramiydi ve cok eglenmistik yine.Hem yakin,hem gercekten kafa dinleyebilecegin bir ortam.
     Yan yana siralanmis genis ve rahat tatil evlerinden bu defa 6 kisilik olanlardan kiraladik.3 katli bu sirin evde gercekten iyi vakit gecirdik.Cocuklar icin ortam harika,güvenligi süper,sakin,huzur verici,deniz kenarinda,her türlü sosyal aktivite imkanin var.Aile bisikletleri kiralayip tur bile yaptik.Kocaman bir araba düsünün,her yeri acik,üstü brandali.4 pedali var.Cevir babam cevir,kagni gibi,gicir gicir :) Müthis keyifliydi ancak ertesi gün hepimizin bacaklarinda da müthis kramplar vardi :)
     Soguk havada sicak acik havuza girmek,kuzey denizi sahilinde yürüyüs yapmak,evin bahcesinde mangal yakmak,aksamin serinliginde sömine karsisinda uzun sohbetler,terasta gün batimini izlemek,martilari beslemek kesinlikle harikaydi...
     Yavrukusa dayisi üc tekerlekli bisiklet getirmisti,sabah erkenden herkes uyurken oglusu alip uzuuun yürüyüslere cikmak ise hem kuzuma hem bana gercekten cok iyi geldi.
     Eger yolunuz Hollanda´ya düserse ve biraz kafa dinlemek isterseniz kesinlikle tavsiye edebilecegim nadir yerlerden biri olarak burayada notumu düsmüs oldum ;)

2 yorum:

  1. Cucu yolu hollandada olan biri olarak bu oneri icin tesekkurler... Bu bir tesis mi kaldiginiz yer. Oyleyse adini paylasirsan cok sevinirim.
    Simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. evet canim büyük bir tesis,tatil evleri kiraliyorsun.Kesinlikle pisman olmazsin.link göndereyim.simdiden iyi tatiller:)
    http://www.centerparcs.de/DE/DE/ferienpark/port_zelande?ref=de_google_brand&gclid=CJW1odOAz7ICFUpb3godfGYAJg

    YanıtlaSil